Je kunt je BuurtFix-account zelf verwijderen. Je hoeft de app daarvoor niet geïnstalleerd te hebben.
Ga naar Profiel → Instellingen → Account verwijderen. Je krijgt een e-mail met een bevestigingslink; pas als je daarop tikt wordt er iets verwijderd. Zo kan iemand die even bij je telefoon kan niet je account wissen.
Stuur een e-mail vanaf het adres waarmee je je hebt aangemeld naar privacy@buurtfix.nl met als onderwerp "Account verwijderen". We bevestigen binnen 30 dagen.
Meldingen die anderen over je gedaan hebben blijven bewaard zolang dat nodig is om misbruik tegen te gaan — anders zou verwijderen en opnieuw aanmelden een manier zijn om een melding kwijt te raken. Die bevatten dan geen gegevens meer die naar jou herleidbaar zijn.
Meldingen verdwijnen hoe dan ook twee jaar na de melding. Zie het privacybeleid voor alle bewaartermijnen.